Etter et møte med FAU og rektor ved Haraldreina skole onsdag kveld ble det kjent at administrasjonen i Stjørdal kommune vil komme med forslag om en mulig nedleggelse av skolen, et forslag som skulle fremlegges i kommunestyret i mars.

Oppvekstsjef Ann Kristin Geving forteller at skolen ikke vil bli foreslått nedlagt i mars, men at de har bedt om en utredning når det gjelder opptaksområdet for tildeling av skoleplass i sentrum.

– Jeg vil beklage dersom det er gitt et inntrykk av at Haraldreina skole vil bli foreslått nedlagt i mars, og forstår at det har skapt uro blant skolens ansatte, elever, foreldre og andre. Det er viktig å informere om at vi ikke legger frem noe forslag om å legge ned skolen i forbindelse med budsjettforhandlingen i mars, sier Geving.

Opp til politikerne

Hun forteller at administrasjonen i kommunen vil be om en utredning av opptaksområdet for tildeling av skoleplass i sentrum, og at det blir opp til politikerne om de ønsker å gå videre med utredningen.

– Vi vil forsikre alle om at dersom det blir en utredning, vil dette bli en grundig prosess hvor alle berørte parter får uttale seg. Det er klart det skal være mulig å komme med innspill i denne saken, sier Geving.