– Vi vet ikke enda hvem vi møter, men det er lag fra hele verden som deltar. Jentene gleder seg veldig til dette og synes det er helt topp, sier lagleder på Remyra J17, Bjørn Wengstad.

21.-23. oktober reiser jentelaget til Barcelona, hvor de skal delta på ungdomsturneringen Barcelona cup. Det er første gang Remyra-jentene deltar i en cup.

– Vi har aldri deltatt i noen turneringer tidligere, og det skyldes delvis koronapandemien. Vi skulle egentlig delta i Norway cup i sommer, men det gikk i vasken fordi flere av spillerne våre var opptatt med andre ting. Mange av jentene spiller håndball i tillegg. Nå kommer vi oss endelig på cup, og det blir stort for oss, sier Wengstad.

Usikker fremtid for laget

Remyra IL Jenter 17 har så langt imponert i serien. Tidligere i høst spilte de uavgjort mot Malvik-jentene som vant Norway Cup i sommer, og sist uke slo de Støren 5-3.

– Jentene har spilt kun to kamper hittil i serien fordi et par lag har trukket seg. Men det blir flere kamper nå utover høsten, sier laglederen.

Remyra Jenter 17 består av 16 spillere, og trenes av Asgeir Sørensen og Stig Wirum. Laget har blant annet et tett samarbeid med Fram Jenter 17.

– Det er usikkert om vi kan stille lag til neste år. Flere av jentene på laget er født i 2004 og 2005, og får ikke bli med neste år. Men vi i Remyra ønsker å satse på jentefotball fremover, men vi er avhengig av å ha nok spillere, sier Wengstad.