Kjetil Holand Tøsse sendte Blink i ledelsen etter 35 minutters spill etter et fantastisk forarbeid av Johann Kosberg.

Kampen er den siste serierunden i OBOS-ligaen, og med seier vil Stjørdals-Blink sikre kvalifiseringsplassen, hvor de skal møte vinneren av Hødd og Arendal.

På Jessheim leder Ull/Kisa 1-0 over Sogndal til pause, og dersom det resultatet står seg, er Blink helt avhengig av å vinne kveldens kamp mot opprykksklare Aalesund dersom de skal ha mulighet til å berge plassen i OBOS-ligaen.

God Blink-omgang

Rødtrøyene startet kampen friskt, og etter ni minutter var Joachim Olufsen svært nær å gi Blink ledelsen etter at han kom alene med Aalesund-keeperen. Sisteskansen reddet forsøket, men Olufsen snappet opp ballen og fikk spilt inn til Kosberg, som avsluttet like utenfor mål.

Aalesund spilte seg inn i kampen, og hadde mye ball i første omgang. De fikk sin første brukbare mulighet etter 20 minutter med en avslutning fra skrått hold, som gikk utenfor.

Etter en halvtime fikk Kjetil Holand Tøsse muligheten da han klinket til fra 20 meter, men forsøket gikk like over målet til Aalesund.

Tøsse-scoring

Men det skulle komme mer fra Holand Tøsse.

Etter et strålende forarbeid av Johann Kosberg på høyrekanten, fikk han slått inn til Holand Tøsse, som enkelt kunne sette ballen i mål i det 35. minutt.

1-0 til Blink, som er pauseresultatet på MUS stadion Sandskogan.