Etter kampslutt fortalte Hoff Melkersen om noen trøblete dager inn mot søndagens oppgjør.

– Jeg kjempet meg egentlig bare gjennom. Jeg tror jeg har spist noe som ikke er helt bra, så jeg har kastet opp og vært en del på do de siste dagene. Det har ikke vært noen god oppladning, sa stjørdalingen til TV 2.

Viking fikk en vanskelig start borte mot Godset da vertene mønstret et flott angrep like før halvtimen var spilt. Lars-Christopher Vilsvik mottok ballen etter en flott tversoverpasning, og foran mål ventet Hoff Melkersen og bredsidet inn 1-0.

– Veldig bra angrep, så jeg er veldig fornøyd, sa målscoreren.

Elias Hoff Melkersen Foto: Annika Byrde / NTB

Viking slet med å produsere de store farlighetene mot et godt organisert hjemmelag, og Godset gikk til pause med 1-0.

Heller ikke i andre omgang maktet Viking å score, og alle poengene ble dermed værende i Drammen, og Hoff Melkersen ble matchvinner.

Sikret viktig poeng: - Utrolig deilig

En annen stjørdaling, Franklin «Daddys boy» Nyenetue, sørget for at Sandefjord tok et meget viktig poeng i hjemmekampen mot Brann, da han scoret helt på tampen i kampen som endte 1–1.

Sandefjord ligger fortsatt på direkte nedrykksplass, men stoppet en rekke på fire tap. Laget har kun vunnet én gang på sine ti siste forsøk i Eliteserien.

Franklin «Daddys boy» Nyenetue. Foto: Frederik Ringnes / NTB

– Det er utrolig deilig og viktig for oss å få den utligningen. Bunnstriden er veldig jevn, så alle poeng er viktige, sa Nyenetue til TV 2 etter kampen.

Stjørdalingen Sander Erik Kartum, som spiller i Brann, spilte ikke oppgjøret mot Sandefjord.