Skogn skytterlag arrangerte nylig ungdomsstevne for skyttere under 20 år fra trønderkretsen. Stevnet ble arrangert som et alternativ til den tradisjonelle Skogn tier’n som i år ikke kunne gjennomføres på grunn av de begrensninger pandemien setter. Stevnet er tellende i Inntrønderkarusellen.

Tobias Raaen fra Skjelstadmark vant klassen sin etter å ha skutt 248 av 250 mulige poeng.

Marius vant

I alle klasser ble det gjennomført god skyting og det var små marginer som skilte de beste. Rekruttklassen ble vunnet av Marius Feragen, Aasen med 244. 244 poeng skjøt også Ine Rønning fra Aasen, men hun hadde færre innertiere.

I juniorklassen ble det også en tett kamp i teten og også her skilte det kun et poeng mellom 1. og 2. plass. Klassen ble vunnet av Tobias Raaen, Skjelstadmark med 248 poeng, et poeng bak havnet Adrian Stubrud Hammer fra Levanger og Frol.

Andrea Meldal Moen fra Skjelstadmark fikk trøbbel med utstyret like før hun skulle skyte.

Siktetrøbbel

Andrea Meldal Moen, Skjelstadmark var eneste skytter i klasse Eldre junior. Et bytte av løp med sikte tett innpå konkurransen gjordet at hun gikk på standplass med høydejusteringsproblemer på siktet. Hun ble derfor liggende svært høyt på skiva, uten muligheter for å gjøre noe med dette.

Hun lot seg imidlertid ikke stoppe av trøbbelet og fortsatte skytinga med fokus på samlinger, men 194 poeng var nok langt under det hun hadde håpet på.