Satsningslaget, som har fått navnet «Team 25 Kombinert», består av 12 kombinerttalenter fra hele landet.

Troppen er rett bak kombinertlandslaget, og skal styrke satsingen på utøvere som kan være aktuelle i en norsk VM- tropp i Trondheim i 2025.

I troppen finner man Kjersti Græsli fra Tydal, som er et av Norges største kombinerttalenter på jentesiden.

I vinter debuterte hun i Hovedlandsrennet, hvor hun sikret seg hele fire medaljer. I fjor hoppet hun hele 97 meter i Holmenkollen.

– Kjersti kan bli VM-aktuell i 2025

- Team ’25 Kombinert er et team der utøvere tas ut med tanke på at de kan være med i diskusjonen rundt en VM–tropp til VM i Trondheim i 2025. NSF Kombinert vil hver vår ta ut nytt lag fram mot VM. Det er ikke sikkert at det er de samme utøverne som er på laget fra et år til et annet. Selve treningsjobben skal gjøres i hvert regionale team i tett samarbeid med teamtrenere og oppfølging gjennom hele året der, sier sportssjef i kombinert, Ivar Stuan.

Utøverne i Team 25 har sine daglige trening i regionale team i Oslo, Lillehammer eller Trondheim, og de vil ha kontakt inn mot landslagssjefene Thomas Kjelbotn og Jan Schmid gjennom sesongen.

– Dette er en solid tropp. På kvinnesiden har vi har en miks av utøvere som har vært med en del på øverste nivå, mens det kommer unge talenter bak der som håper å tette gapet opp til de beste i årene som kommer. Kjersti Græsli kan bli aktuell for VM-uttaket i Trondheim om knappe tre år. Vi håper dette utvidede tilbudet skal gjøre at verdens beste kombinertnasjon skal stå enda sterkere rustet når vi skal jakte medaljer på hjemmebane i 2025, sier Stuan.

Team 25 Kombinert-troppen:

Simen Tiller (Moelven IL)

Einar Christian Lurås Oftebro (IL Jardar)

Kasper Moen Flatla (IL Jardar)

Andreas Skoglund (Molde og Omegn IF)

Sebastian Østvold (Lensbygda Sportsklubb)

Eidar Johan Strøm (Alta IF)

Mille Marie Hagen (Haslum IL)

Hanna Midtsundstad (Vaaler IF)

Thea Øihaugen (Gausdal Skilag)

Kjersti Græsli (Tydal IL)

Ingrid Alva Helga Låte (Strandbygda IL)

Ingvild Synnøve Midtskogen (IL Try)