Stillingen på MUS stadion er dermed 1-1 etter de første 45 minuttene, i kampen som er topp mot bunn i OBOS-ligaen.

Blink kjemper i nedrykksstriden og trenger poeng for å berge plassen, mens Jerv befinner seg i motsatt ende av tabellen og kjemper om opprykk til Eliteserien.

Flere sjanser

Jerv kom best i gang på MUS stadion Sandskogan, og var svært nær å ta ledelsen etter kun to minutter spill.

Et innlegg fra høyrekanten traff Erik Sandberg inne i feltet, som headet ballen i tverrliggeren.

Noen minutter senere fikk gjestene muligheten på et frispark like utenfor 16-meteren, men forsøket fra Diego Campos gikk centimetere over målet til Blink.

Stjørdals-Blinks våknet etter hvert, og kom til sin første gode mulighet etter et kvarters spill da Runar Hauge ble spilt igjennom. Hauge klinket ballen i tverrligger og over mål.

Tre minutter senere skulle Blink få nok en gigantsjanse.  Først kom Holand Tøsse til et skudd som gikk rett inn i en Jerv-spiller, og på forsøk nummer to klinket Foosnæs til, men en god redning fra Øvretveit hindret Blink-scoring.

1-0 etter tabbe

Men hjemmelaget fortsatte å holde trykket oppe hjemme på MUS stadion.

Etter 28 minutter sendte Runar Hauge Blink i ledelsen. Scoringen kom etter et svakt tilbakespill fra Jerv-forsvaret, som keeper Øvretveit ikke hang med på. Muligheten utnyttet Hauge, som snappet opp ballen og satte den i mål.

1-0 til Stjørdals-Blink.

Utligning rett før pause

Jerv satte et press på Blink etter scoringen, og like før pause skulle den sitte for bortelaget.

Etter en god overgang fra Jerv, kom Shuaibu Lalle Ibrahim igjennom, dro en skuddfinte, og bredsidet ballen i mål bak Blink-keeper David Paulmin.

Stillingen ved pause på MUS stadion er 1-1.