Lørdagens arrangement på Stjørdal Sportsbar & Restaurant, i regi av klubbens samarbeidspartnere med Fredrik Holmen i spissen, samlet både spillere, støtteapparat, sponsorer, veteranene og flere i og rundt klubben.

To andre som var invitert til arrangementet var Kent Ranum, bedre kjent som «Super-Nils» og Eurosport-ekspert Joacim Jonsson. Sistnevnte har tidligere vært i ordkrig med Snorre Lillebo etter diverse uttalelser om Blinks sjanser i OBOS-ligaen.

– Mye han ikke visste om klubben

Etter at Blink berget plassen i 2020 kom Snorre Lillebo med et stikk tilbake til svensken, og uttalte blant annet at «Julenissen finnes, han er svensk og sitter i Eurosport-studio».

Lørdag kveld møttes de to ansikt til ansikt på Stjørdal Sportsbar & Restaurant i Stjørdal.

- Det har vært en liten ordkrig mellom oss, men det var mest for å svare på den kritikken han tidligere har kommet med. Det var veldig gøy å møte han, og vi hadde en flott diskusjon om Blink og OBOS-ligaen. Han var nysgjerrig på klubben og hadde brukbar kontroll, men det var mye han ikke visste. Det fikk jeg bekreftet, sier Snorre Lillebo, som for tiden leder A-laget til Blink etter Tom Dents avskjed i forrige uke.

Forventer flere meldinger

Jonsson tippet egentlig Blink på nedrykk også i år, men justerte seg i løpet av lørdagskvelden ifølge Lillebo.

– Han har tippet oss på nedrykk to ganger tidligere, og tippet oss på en 15.-plass også i år, og mente han skulle få rett på det tredje forsøket. Men etter å ha sett det samholdet vi har og den fotballfamilien vi viser at vi er, tror han at vi kommer til å berge plassen, sier Lillebo.

– Intet ondt blod mellom dere?

– Nei, nei. Men vi kommer til å sende meldinger til hverandre igjen når vi får muligheten. Jeg regner med det kommer et eller annet når han kommer på skjermen igjen, humrer Lillebo.

– Han har også lovet at han skal komme og besøke oss igjen, fortsetter Lillebo.

Under lørdagens Kick-Off fikk publikum også mulighet til å bli bedre kjent med A-lagsspillerne som ble presentert. Også veteranlaget, junior- og rekruttlagsteamet ble presentert i en fullsatt sportsbar.