I forrige uke ble det klart at angrepsspillerne Lasse Bransdal og Runar Hauge forlater Stjørdals-Blink.

Etter to sesonger i klubben reiser Bransdal hjem til Oslo, mens Runar Hauge, som har vært på lån fra Bodø/Glimt denne sesongen, returnerer til gultrøyene.

Seks andre spillere i A-stallen er på utgående kontrakt, og kan dermed forlate klubben etter 31. desember:

Robin Bjørnholm-Jatta, Lars Ramstad, Dejan Corovic, David Paulmin, Marius Augdal og Martin Lundal (låneavtale utløper, er i tillegg uten kontrakt i Ranheim) har alle kontrakter som går ut ved årsskifte.

Trener Tom Dent og sportslig leder Petter Holltrø er nå i samtaler med spillerne med tanke på neste sesong.

I dialog med spillerne

Dent, som så vidt har landet etter seieren mot Hødd i kvaliken som sikret videre Obosliga-spill, forteller at spillersamtalene startet tidlig i forrige uke.

– Vi har hatt samtale med alle spillerne, uansett kontraktssituasjon. Flere av dem er vi fortsatt i dialog med, og ting vil avklares om ikke så lenge. Når vi har landet på alt vil vi gå ut med hvem som blir med videre og hvem som er ferdig, sier Dent.

Sportslig leder Petter Holltrø ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

– Ting er uavklart og jeg kan ikke si noe om det enda, skriver Holltrø i en SMS.

Starter opp 17. januar

Spillerne tar nå en etterlengtet juleferie, og er tilbake på treningsfeltet 17. januar. Da starter oppkjøringen og forberedelsene til en ny sesong i OBOS-ligaen.

– Vi har lagt den vanskelige andresesongen bak oss og vist at vi fortjener å være her. Målet bør være å etablere oss som et stabilt Obosliga-lag, sier Dent.

På spørsmål om han har planer om å styrke stallen i løpet av vinteren svarer Blink-treneren følgende:

–  Vi må nok styrke angrepsrekka ettersom vi har mistet to spillere der. I tillegg er det uklart hvordan det blir i forsvarsrekka, det er godt mulig vi må hente inn noen der. Om vi skal låne spillere blir i stor grad opp til klubbene, og det blir ofte ikke avklart før nærmere seriestart, sier Dent.

Seriestart i OBOS-ligaen 2022 er 3. april.