Mikkel Rakneberg ga Kristiansund ledelsen etter 33 minutters spill. Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene av banen på stillingen 1-0 til pause.

Kristoffer Nessø sørget for at lagene var like langt da han utlignet til 1-1 da det var spilt en halvtime ut i andre omgang.

Sander Erik Kartum satte inn 2-1-målet fem minutter senere. Scoringen er stjørdalingens tredje for sesongen.

Det ble ikke flere mål i oppgjøret, og dermed endte kampen 2-1. Det er Kristiansund tredje strake seier.

Etter onsdagens kamp er Kristiansund nummer fire på tabellen med ni poeng, mens Sogndal er på sjetteplass med åtte poeng.

I neste runde skal Kristiansund møte Bryne, mens Sogndal møter Raufoss.

Den tidligere Stjørdals-Blink-spilleren Kartum gikk til Kristiansund foran 2021-sesongen. Etter nedrykket sist sesong har han vært jaktet av flere Eliteserie-klubber.