Søstrene Marit Kristine og Sara Regine Lerfald Hoff passer gjerne butikken på den gamle skolen i Hegra. Ved Hegra Sparebank ligger den to etasjer gamle skolen som på kvisten har utstillingen Lakseloftet. I gangen finner du bilder av fotograf An-Magritt Lerfald. Anita Moan Tiller selger sin keramikk og gaveartikler. Bodil Korstad selger fine saueskinn. Elin Hammer stiller ut oljemalerier og håndmalt porselen. Kristin Korsnes har med sine Pindolly-produkter for barn i bambusstoffer.

-         Vi har i sommer et bredt utvalg i salgsavdelingen. Her er det ikke problemer å finne gaveartikler i alle fall, sier søstrene Lerfald Hoff. Brynjar Øie tilbyr sine smykker og øredobber i treverk formidlet av Stina Lerfald Hoff. Liv Marit Bremseth med Frøyum søm og design har sin søm og design i skolelokalene. Ingrid Anette Hoff Melkersen selger sine maleri og designartikler. Sammen med Bente Fordal har hun fått laget sølvsmykker og sølvarmbånd. Armbåndet har et godt budskap som kundene får vite mere om ved henvendelse i skolebygget. Mere sølv tilbyr Tone Bremseth, og hun har silkeprodukter i tillegg. Renate Aune tilbyr keramikk, og Klara Hegseth har gått sammen med Gunvor Friberg om produksjon av vevde matter.

-         Våre åpningstider er ukedager fra 12.00-17.00 tirs-ons-fre-lør og søndag. Torsdag til 18.00 og mandag stengt, sier søstrene Lerfald Hoff. Det er for øvrig også en spennende Karoliner-utstilling og en barnehage-kunstutstilling laget av barn i Hegra Barnehage i bygget som i sin tid var skole i Hegra men ble reddet fra rivning.