Nettredaksjonen

Med nye løyper som er blitt asfaltert kan de ta imot rulleskiløpere. 2,5 km med flotte løyper som venter på å bli brukt. På kveldstid er det lys i løypene.

En ny flott og asfaltert standplass for skiskyting ligger også klart. Rigging av de siste 20 skivene er snart ferdig og dermed er det 30 skiver på plass.

Rulleskiløypa for skiskyting holder internasjonale mål og kan dermed ta imot større sommer- arrangement. Selbuskogen skisenter satser på en innvielse av rulleskiløypa til neste vår med mange gode skiløpere på startstreken.

Snøproduksjon

Vanndammen er i sommer blitt høyere og den kan dermed lagre mer vann for produksjon av kunstsnø.

Styreleder i Selbuskogen skisenter, Ola Morten Eidem, forteller at de er klar til å produsere snø så fort minusgradene kommer. Når det passerer minus 5 grader er det godt nok for produksjon, og med 7 – 8 minusgrader skal det være mulig å produsere snø til 4,5 kilometer løype i løpet av ca 2 døgn.

- Dugnadslistene er klare og vi gleder oss til at vi kan sette i gang. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger i fjor og da hadde vi urutinerte mannskap. I år kan vi dette og da vil det bli enda bedre, sier Eidem som forteller at Strinheim IL sist vinter måtte flytte begge sine skirenn fra Granåsen til Selbuskogen p.g.a. for lite snø. I år har de tinget på Selbuskogen skisenter før vinteren har startet.

- Dette er en fjær i hatten for oss, sier en fornøyd styreleder.

Fint uteområde

Skulle vinteren la vente på seg er det mulig å ta seg en tur på Selbuskogen og benytte de fine løypene enten på rulleski eller som en fin høsttur.

Med enkel adkomst, stor og fin parkeringsplass er dette et publikumsvennlig sted hvor det er lagt til rette for hele familien.