Det var to unge juniorlag som møttes til en spennende og jevnspilt kamp på Blinkbanen. Et aggressivt hjemmelag gikk rett i strupen på Rosenborg, og allerede etter sju minutter tok Blink ledelsen da Jakob Rømo Skille utnyttet en miss i Rosenborg-forsvaret.

Den første halvdelen av førsteomgangen var Blink det beste laget, men ungguttene fra Lerkendal kom sterkere og sterkere. Åtte minutter før pause kom utligningen etter at Rosenborg hadde brent et par store sjanser.

Andreomgangen startet med Rosenborg-dominans, men Blink klarte å holde målet rent. Mot slutten av kampen klarte Stjørdals-Blink å komme seg høyere i banen og kampen ebbet ut med 1-1.

Dermed ble Rosenborg påført sesongens første poengtap i juniorserien, mens Blink klatret til sjuendeplass på tabellen med sine 11 poeng.

Stjørdals-Blink stilte med følgende mannskap: Leon Ydstines, Oumar Sergio Sherif, Mathias Aaring, Sindre Hell, Thalles Lynton da Silva Monteiro, Karl Martin Rolstad, Oliver Amdal, Håvar Dahl, Henrik Fiskvik André Langsæter, Mats Røkke Holm, Jakob Rømo Skille, Sindre Nytrø, Olaf Lien Skive, Oliver Dahl Nytrø, Geir Rune Sletvold og Halvor Nytsæther.

På Rosenborgs lag var det tre tidligere Blink-spillere, nemlig Franklin Daddys Boy Nyenetue og de to 16-årsspillerne Robin Bjørkås Skrogstad og Jesper Talmo Tromsdal.