Med en scoring åtte minutter før full tid vant Fram 1-0 over topplaget Namsos i 4. divisjon lørdag ettermiddag.

Anders Holmen ble den store helten med sin matchvinnerscoring etter 82 minutter. Fram til da hadde det vært en veldig jevnspilt kamp på Framnes, der Namsos var nærmest i førsteomgangen, mens hjemmelaget hadde de største sjansene etter hvilen.

Rett etter Holmens scoring hadde Stian Hopmark Stokke en stor sjanse til å sette spikeren i kista, men Namsos-keeperen avverget etter en strålende prestasjon fra Stokke. Namsos sin keeper var god, men det var også Sivert Steigedal i Fram-målet. Han fikk sin sesongdebut i denne kampen.

Fram er oppe på 6. plass på tabellen nå, ett poeng foran Stjørdals-Blink 2 som har en kamp mindre spilt. På toppen av tabellen troner nå NTNUI tre poeng foran Namsos, men namdalingene har en kamp mindre spilt enn studentlaget.