Før kampen mot Fredrikstad lå Stjørdals-Blink på nest siste plass i førstedivisjon. I den andre enden ligger Fredrikstad som kjemper med Hamkam om direkte opprykksplass.

En stort verre motstander var det ikke mulig å få for Stjørdals-Blink, som kom under spillemessig i førsteomgang.

Et aggressivt hjemmelag kjørte på for å få et tidlig mål, og allerede før det var gått ett minutt kunne de tatt ledelsen. En svært god redning av Frank Stople i Blink-buret sørget imidlertid for at Stjørdals-Blink ikke lå under fra start av.

Selv om Blink hadde noen muligheter, var det Fredrikstad som dominerte før pause.

Vakkert mål

Etter 27 minutter var det klart for dagens første mål. Et frispark fra 25 meter dunkes opp i krysset av Olav Øby. Dermed var stillingen 1-0 til Fredrikstad.

11 minutter senere var det klart for 2-0 til hjemmelaget. Taofeek Ismaheel får ballen etter en stuss bakover i bakrom, og han setter inn sitt fjerde for sesongen.

Like før slutt i førsteomgang fikk Blink sjansen til å redusere, men Marius Augdals gode pasning ble akkurat for lang for medspillerne.

2-0 var også stillingen ved pause.

Stor sjanse

I begynnelsen av andreomgang var Lasse Bransdal farlig frempå etter et vakkert og knallhardt skudd på hel volley, som Fredrikstad-målvakten redder mesterlig

Utover omgangen fortsatte imidlertid Fredrikstad å overta, og etter 64 minutter satte Henrik Kjelsrud Johansen inn hjemmelagets tredje mål.

Tre minutter senere avgjør Fredrikstad kampen, etter at Johansen satte  inn sitt andre og hjemmelagets fjerde mål.

Reduserte

I det 74. minuttet fikk Stjørdals-Blink sin redusering ved Aleksander Foosnæs, som sklei inn ballen i nota etter et vakkert innlegg fra Johann Hoseth Kosberg.

Nærmere kom ikke Stjørdals-Blink som måtte reise hjem til Trøndelag med et stortap i bagasjen etter at Noa Williams på overtid fastsatte sluttresultatet til 5-1.

Neste kamp for Stjørdals-Blink spilles 29. august hjemme mot Bryne.