– Målet er å skape en hyggelig førjulstemning og lage en liten julegave til stjørdalsbefolkningen. Vi gleder oss veldig, og vi håper snøen vil lave ned, sier Yvonne Therese Aartun og Jon Roar Langørgen, banksjefer i henholdsvis privatmarked og bedriftsmarked i DNB Stjørdal.

Banken flyttet nylig inn i splitter nye lokaler i Orkesterplassen ved Kimenparken, og nå ønsker de å skape en hyggelig familiedag i parken 17. desember, den siste lørdagen før jul.

Der blir det lagt opp til arrangementer og aktiviteter som hest og kjerre, bålpanne med gløgg og marshmallow og fotoboks for å lage julekort, mens trubadur Ove Engen skal sørge for julemusikk.

– Kanskje kommer nissen også, sier Aartun og Langørgen.

Arrangementet foregår mellom klokken 12 og 15, og er åpent for alle sammen, både små og store.

– Vi ønsker å skape en familiedag der folk samles og har det hyggelig sammen. Blir dette en suksess ønsker vi å gjøre dette til en fast tradisjon. Det er drømmen, sier de.

Konsert med Nidarosdomens guttekor

På kvelden blir det julekonsert med selveste Nidarosdomens guttekor i Storsalen i Kimen kulturhus, som skal sørge for topp julestemning. Konserten starter klokken 18.

– Banken har vært samarbeidspartner med guttekoret i mange år, og vi er superfornøyde med å ha fått med oss dem. Vi betaler stordelen av billetten, og derfor selges billetten til en rimelig penge, kun hundre kroner per stykk.

Billettene til konserten selges på Kimen kulturhus sin hjemmeside, og de legges ut mandag 21. november klokken 10.

– Det er nummererte plasser og folk bør sitte klare foran tastaturet. Vi er forberedt på at billettene forsvinner fort, sier Langørgen.

Billettene til konserten med Nidarosdomens guttekor legges ut mandag 21. november klokken 10. Foto: Erik Hoås