– Vi har flere ess i ermet, sier Ketil Rabben.

Skifter lokasjon

Stjørdal Motorshow tok byen med storm for første gang i 2019 og har siden vokst seg større for hvert arrangement. Motorinteressen har blitt satt på kartet og folk kommer fra sør og nord for å få med seg alt fra de eldste til de nyeste modellene som skjuler seg som skatter rundt i vårt langstrakte land.

Fra å starte opp med 4.800 kvadratmeter i Stjørdalshallen har de nå flyttet arrangementet til Abrahallen på Sveberg i Malvik. Her får de boltre seg på 10.000 kvadratmeter innendørs.

– Hovedårsaken til at vi flytter er at vi ønsker mer plass. Stjørdalshallen er full og sist måtte vi virkelig endevende, snu og dytte for å få plass til alle utstillerne. Vi må ha mer plass, forklarer Rabben.

Ifølge Kenneth Hansen har etterspørselen vært helt vill og hadde de kunne tatt alle henvendelsene som har kommet kunne de fylt to haller.

– Det er flere firma og utstillere som har ønsket seg inn. Vi har fått henvendelser helt fra Sverige. Kunne vi tatt inn flere ville vi gjort det. At så mange tar kontakt ser vi på som svært positivt, sier han.

Vil bygge merkevare

Målet er å ta inn nye utstillere for hvert år og denne gang er det kun én som stiller fra tidligere år. Dette betyr at alle kjøretøy som blir stilt ut i år, aldri har vært stilt ut under motorshowet tidligere.

– Vi ønsker å bygge merkevare, satse og gjøre det attraktivt for firmaene som er med samt skape en god opplevelse for publikum, forklarer Hansen.

Kenneth Hansen (t.v.) og Ketil Rabben har hittil fått over 200 henvendelser til årets store motorbegivenhet. Foto: Guro Storli Aune

I år kommer blant annet Maria Sandberg som er en av Nordens beste snøscooterkjørere. Dette i tillegg til moromannen Geir Schau som konferansier og til sist: Il Tempo Gigante, kjent fra Ivo Caprinos dukkefilmsuksess Flåklypa Grand Prix fra 1975.

– Vi tok kontakt med Ludvik, men han syntes det hørtes litt skummelt ut, sier Rabben humoristisk. Hansen skyter inn fra sidelinjen:

– Det blir veldig spennende, rett og slett. Dette ser vi frem til.

Utvider sortimentet 

Noen av nyhetene som kan slippes allerede nå er at motorshowet utvider sortimentet til lastebil og båt, i tillegg til bil og MC.

– En av båtene kommer hele veien fra Miami. Eier ønsker ikke å bli navngitt, men det skal dreie seg om en MTI, røper arrangørene.

Det ligger mye planlegging bak arrangementet som varer fra 7. til 8. mai. Sist gang mottok Hansen så mange telefoner at hans egen eksploderte. Denne gang har de fått over 200 henvendelser i forkant.

– Vi er bare to, og det merkes. Men vi er i gang og på selve åpningsdagen blir det pyroshow fra klokken 12. Vi har gratis parkering med kapasitet til 8000 plasser og har booket av hele Stav Hotel. Det kan ikke bli annet enn bra, mener Hansen.

Denne gang er det forventet et publikum på nærmere 15.000.