Etter en hektisk augustmåned med mange konkurranser, skal X-Games-stjernen bestemt seg for å promotere idretten sin i Norge. Chris Meyer fra Spania, Bryce Hudson fra USA og Chris Birch fra England blir med. Det melder Nettavisen.

Freestyle Motocross eller FMX er en type motorsport med motorsykkel. I FMX får førerne poeng etter triksene de utfører i lufta, etter å ha lettet fra store ramper eller jordhopp. Hoppene kan variere fra 20-50 meter, store hopp gjør triksene mer spektakulære.

Noen av triksene i FMX er: Backflip, Kiss of death, Tsunami, Heelclicker, Can Can og andre. Disse forskjellige triksene kan gjøres med ulike kombinasjoner, som for eksempel backflip-nac nac

Andrè Villa har reist verden rundt de siste ti årene. Nå skal han vise seg mer fram på norsk jord. Det blir tre show i slutten av september. Han henter FMX-stjerner fra USA, England og Spania til Norge. Rachel Nordtømme skal også møte ham i en spesiell duell.

Showene er satt opp på Åsly skole i Rissa, amfiet på Rismelen i Steinkjer og Travbanen ved Stokkan ungdomsskole i Stjørdal.

- Jeg og min partner, Stig Aron Frøseth, har bestemt oss for ikke å gå til de store byene, som Oslo, for der er det altfor mye som skjer. Vi sparer de største byene til en veldig stor «happening» senere, sier André Villa til Nettavisen.

Se video av Villa i aksjon:

Innbygd element

Her på Travbanen i Stjørdal blir det Villa-show 29.sept.