Julemesse først i 2011

På en av håndarbeidskveldene i fjor syntes de nevenyttige damene at det ble produsert så mye fint og ideen om julemesse ble gjort til virkelighet.

Det ble en skikkelig suksess og stinn brakke!  Alt det lukter suksess av, blir til en tradisjon og derfor var det helt klart at dette måtte gjentas. Derfor ønsker vi velkommen til en ny julemesse førstkommende lørdag 24. november. Det er i år enda flere damer som vil være med å selge sine varer. Det finnes utrolig mange kreative damer i bygda, sier Bonslet Røkke.

I tillegg til strikk og hekling og noe bakst blir det i år bilder, smykker/armbånd, glass kunst, dekorasjoner og gudene må vite hva damene ellers tryller frem i løpet av den siste tiden, sier de kreative damene som kanskje også har noe herre-laget denne gang?

Salg av kaffe og kaker

Det blir selvfølgelig salg av kaffe og kaker, der inntekten går til Flora sanitetsforening for leie av lokalet gjennom hele året. Ellers ønsker arrangøren å skape en koselig førjulsstemning, ekstra liv og røre rundt butikken når alle er velkomne til årets største slag for håndarbeidskrokens vedkommende. Velkommen til ei trivelig førjulsmesse, sier arrangørene i Flora.