- Jeg kjente at jeg trenger noe nytt og ønsker å prøve meg på et høyere nivå, sier Emma Eidem Olsen (18).

Nå har Muruvik-jenta med bakgrunn fra aldersbestemt håndball i Hommelvik og Malvik bestemt seg for å spille for Utleira i 2. divisjon. Der endte de forøvrig på 3. plass sist sesong.

- Utleira har et ønske om å kjempe i toppen av 2. divisjon og det har jeg lyst å være med på. Jeg tror Utleira kan bidra godt til min videre utvikling og jeg ønsker å se hvor langt jeg kan nå på håndballbanen, sier Emma Eidem Olsen.

Trioen Hedda Lauvås Aasen (fra venstre), Anna Helena Gardarsdottir og Sofie Breda-Ruud skal spille for Charlottenlund kommende sesong.

Samtidig som bakspilleren og storscoreren forlater Stjørdal Håndballklubb er det også flere av lagets øvrige nøkkelspillere som gjør det samme. Kantspiller Hedda Lauvås Aasen (17), målvakt Sofie Breda-Ruud (17) og strekspiller Anna Helena Gardarsdottir (19) er alle klare for Charlottenlund. Det er altså klubben som snøt Stjørdal Håndballklubb for opprykket med sitt andrelag. Førstelaget til Charlottenlund ble nummer seks i 1. divisjon sist sesong.

I tillegg er storesøster Eidem Olsen, Maichen, også på tur bort. Hun skal i første rekke være trener for aldersbestemte lag i Malvik, men utelukker ikke at hun også fortsetter som spiller. Det blir trolig ikke i Stjørdal Håndballklubb.

Det forsvinner også flere spillere fra det svært sterke 16-årslaget til Stjørdal Håndballklubb. Aurora Aurheim og Mia Leikvold Trapnes skal spille for Flint Tønsberg, Vilde Krogstadholm for Strindheim Thea Christine Lundemo for Fjellhammer, mens den landslagsaktuelle målvakten Annmalie Lyngås Skjelstad skal spille for Aker.