- Vi skal nyte å spille på en sånn stadion foran så mange tilskuere. Det blir antakelig bortimot flere tilskuere på denne ene kampen enn det vi har totalt på våre hjemmekamper i år, sier Roar Vikvang. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Kortspilling og avslapping før Blink-guttene møtes til spillermøte. Fra venstre: Fredrik Vinje, Sivert Solli, Robert Williams og Jakob Talmo Tromsdal. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Hjemmelaget er favoritter

Stjørdals-Blink drar til Fredrikstad som serieleder. Uansett utfall i den kampen så vil de også være serieledere på nasjonaldagen, og Vikvang innser at Fredrikstad tross tabellen er favoritter.

- Jeg så Fredrikstad mot Byåsen lørdag og de har en fantastisk tropp i 2. divisjon. Det sitter spillere på benken deres som alle andre lag i divisjonen virkelig hadde ønsket seg. I løpet av 26 kamper er Fredrikstad et bedre lag enn oss, men…

Roar Vikvang lar den henge i luften. Han forsøker å dempe ambisjonene, men det er ingen tvil om at Blink-laget går ut på Fredrikstad stadion for å fortsette oppturen.

- Vi har stor selvtillit og det er en herlig stemning i troppen. Vi rågleder oss til kampen, - det blir skikkelig artig, sier kaptein Vegard Fiske. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Kantspiller Sivert Solli (t.v.) og keepertrener Johannes Stokke nyter en stille stund i Fredrikstad før kveldens store fotballopplevelse. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

- Vi skal vise at vi er det beste laget

Fredrikstad slo Byåsen 1-0 på bortebane lørdag. I kveld er det ventet mer enn 5.000 tilskuere på Fredrikstad stadion, som har plass til 12.500. Hjemmelaget har tre strake seire, gleder seg til toppkamp mot Stjørdals-Blink, før de uka etter møter naboene i Sarpsborg 08 til cupkamp. Trener, og tidligere Tromsø-legende, Bjørn «Bummen» Johansen legger iallfall ikke skjul på at de går for tre poeng i 16. mai-kampen.

- Det blir superspennende, vi får serielederne på besøk her. Blink har imponert. Vi vet de har fått inn kvalitetsspillere fra Ranheim, og har et sterkere lag enn i fjor. Det blir en tøff oppgave, men her hjemme på 16. mai skal vi vise at vi er det beste laget, sier Bjørn Johansen til klubbens egen Twitter-kanal.