- Vi synes vi må markere denne begivenheten. Det var Ayse Bang, opprinnelig fra Istanbul i Tyrkia som startet opp her på Sjøsiden for 10 år siden med oss to som ansatt på kjøkken og servering. Det gikk ikke lang tid før vi tok over kafeen. Smile Cafe har alltid tilbudt skikkelig norsk tradisjonsmiddag, og det vil vi fortsette med sier Tøri Beate og Åse. De to damene har opplevd en fin utvikling og vekst med sine 9 ansatte fordelt på 5 årsverk. De har også drift av Maskon-kantina på Tangen.

Populært spisested

Kaffe, kaker, osteloff, lunsj, middag og catering. Nå også med buffet bestående av fire duftende og fristende middagsretter. Dette kjennetegner kafeen og spisestedet på Tangen. God norsk middagsmat er løsningen, sier damene som prioriterer retter med kjøttkaker, steik, saltkjøtt, chili con carne, og klubb. Klubb serveres annenhver onsdag i kafeen. Andre retter er også på menyen.

- Vi bringer ut mat og catering til lag, foreninger og selskaper også. Vår catering leveres med bestilling nå i november med ti prosent rabatt, sier de to som også har selskapslokaler med 70 plasser til utleie i andre etasje på Smile Cafe. Her arrangeres julebord, bursdager, barnedåp, konfirmasjon eller minnesamvær. Kafeen kan levere tjenester på kveldstid, og det er i tillegg til hele uka åpent søndager fra 13.00 til 17.00 i kafeen.

- Hvor lenge har dere tilbudt den fristende buffeten i første etasje på kafeen?

- Vi har alltid hatt tradisjonell norsk middag. De siste tre ukene har buffeten stått klar til gjestene hos oss. Denne har allerede blitt veldig populær, sier Åse Gresseth og Tøri Beate Hokling. Damene ønsker velkommen til markering av 10 år med et smil om munnen.