- Åge & Sambandet, Gåte og Sjuende far i huset er de første artistene som er klar til neste sommer, Tydalsfestival'n er stolt over å kunne presentere noen av landets mest etterspurte festivalband allerede nå. Alle har gjestet Stuguvoldmoen tidligere. Helga 13. og 14. juli kan herved blinkes ut, og vi håper på flott sommervær og masse glade festivaldeltagere, skriver festivalsjef Borgar Kulseth Kirkvold i en pressemelding.

Trønderrockens far, og muligens bestefar, Åge Aleksandersen er bestandig det ypperste trekkplasteret når de gjester Tydalsfestival´n, så også i 2018.

- Åge & Sambandet har nettopp avsluttet enda en hektisk turnesommer, og planene for neste år legges utover høsten – og vi er veldig glad for allerede nå igjen å kunne ønske denne supergjengen velkommen tilbake til Stuguvoldmoen, er den klare melding fra Tydal.

Gåte, med søskenparet Gunnhild og Sveinung Sundli, ga seg for tolv år siden, men er nå tilbake.

- Når Gåte nå returnerer skal det ikke være noen tvil om at det er Gåte du hører når du hører det. Samtidig ønsker de å utvikle videre det som på mange måter aldri føltes fullbyrdet grunnet en brå slutt i 2006. Dette føles med andre ord like mye som en begynnelse, som en fortsettelse, skriver festivalsjef Kulseth Kirkvold.

Det tredje bandet som allerede er booket og klare er Sjuende far i huset. Denne gjengen feirer ti år som plateartister i 2018, og gleder seg til å feire jubileum under Tydalsfestival´n.