Nettredaksjonen

Besøk av RBKs A-lagsspillere

Årets fire første fotballskoler, på Oppdal, Spillum, Hemne og Lerkendal er allerede gjennomført. 4. – 6. august arrangeres fotballskolen på Røros, mens Lerkendal er stedet 7. – 11. august. 13. – 15. august er det klart for den siste fotballskolen for året, og den gjennomføres på Nye Blinkbanen i regi av Stjørdals-Blink Fotball og Rosenborg.

Fotballskolen er lagt opp slik at den skal være mest mulig lik en treningsdag til RBKs A-lag, der deltagerne skal få innblikk i proffhverdagen. Noen av Rosenborgs A-lagsspillere vil ta turen til Nye Blinkbanen for å møte fotballskolens deltagere, og de skal samtidig ha ansvaret for øktene på banen.

Målsetningen med RBK Fotballskole er å dekke unge spilleres behov for trygghet, trivsel, selvtillit og utfoldelse. Skolen skal ta deltagerne et steg videre, både fotballmessig og menneskelig, gjennom gode treninger og vektlegging av fair play og sunne verdier. Fotballskolen er også et viktig ledd for å styrke samarbeidet mellom Rosenborg og de lokale klubbene, og den skal gi barn og unge muligheten til å bli bedre kjent med RBK.

For gutter og jenter født 2004-2008

Fotballskolen på Stjørdal er for gutter og jenter født mellom 2004 og 2008. Det er satt av et absolutt tak på 120 deltagere, og det er fortsatt mulig å melde seg på for interesserte deltagere. Prisen for fotballskolen er kr. 1350,-, og inkluderer flere flotte deltagerartikler som drikkeflaske, fotball, sekk, deltagertrøye, fotballfaglig instruksjon, RBK-besøk, lunsj med mer.

Påmelding skjer via www.deltager.no/rbk_fotballskole_Stjordal, og påmeldingsfristen er satt til torsdag 10. august kl. 09. Et detaljert program for fotballskolen vil bli sendt på mail ukene før fotballskolen starter til alle som melder seg på. Mer info om fotballskolen finnes på www.rbkskolen.no.