Nettredaksjonen

Program på Rådhusplassen og stasjonen

Det er lagt opp til et innholdsrikt program under Sommertogets besøk i Hommelvik. På stasjonen vil Malvik-ordfører Ingrid Aune ønske velkommen, før Hommelvik musikkorps og Jernbanens musikkorps skal framføre ”Rampa” sammen med sangere fra Capella, Prosjektkor 2017 med flere.

Kl. 14:35 er det ventet at NRK vil arrangere Kahoot-quiz, og Fantorangen og Petra fra NRK Super vil hilse på barna. NRK Supers Labyrint vil stille med slimballkastestand, og det vil også være aktiviteter for voksne. Mellom kl. 20:30 og 21 vil den andre Kahoot-quizen arrangeres på perrongen.

På Rådhusplassen foregår programmet fra kl. 18 og utover. Her vil blant annet Vika Storband, Deadline og SKA-frika spille, mens publikum også kan glede seg over å oppleve revyperler fra Mostadmarkrevyen, Kvitter fra Knotten og Hommelvikrevyen. I tillegg vil tre av de lokale revylagene vise nye og tidligere NM-nummer, i forbindelse med at NM i revy starter på Høylandet 5. juli.

Oppfordrer til flaggbruk

De som ikke har anledning til å være tilstede i Hommelvik, har muligheten til å følge Sommertogets besøk via radio og TV. P1+ og NRKs lokalsending kan man høre direkte mellom kl. 13 og 17, og selve Sommeråpent-sendingen på NRK1 går av stabelen kl. 21:30.

I tillegg til Sommertogets besøk, vil også det årlige Amcar-treffet sette sitt preg på sentrumsbildet denne tirsdagen. Parkeringsplassene i sentrum vil derfor være forbeholdt Amcar-treffet, og på grunn av redusert framkommelighet for biltrafikk oppfordrer Malvik kommune besøkende om å reise kollektivt, bruke sykkelen eller ta beina fatt. Kommunen oppfordrer også innbyggerne om å heise flagget, og ta med egne flagg til programmet på stasjonen og Rådhusplassen.

Café Rampa vil for øvrig selge grillmat på Rådhusplassen, og her vil det være tilgang på benker og bord for publikum.