Men som ikke det var nok, klarte Selbu for første gang å spille seg helt til finalespill med to lag i NM. Jenter 35 gikk også hele veien til siste kamp, der imidlertid Stabæk ble tre mål for sterke.

- Vi møtte et lag fullt av tidligere landslagsspillere, men vi holdt dem imponerende. Det var to veldig gode forsvar, sier Wang.

Gull og sølv er det beste noensinne for Selbu-jentene i veteran-NM, og det i to klasser med mellom 40 og 50 lag i hver klasse. Nå skal batteriene lades og gjøres klar til neste år veteran-NM som er sesongens soleklare høydepunkt. Fram til da blir det nok ikke veldig mye trening.

- Vi trener nesten ikke, men det er en del som holder seg i gang ved å spille bedriftshåndball og annen aktivitet, sier Kathrine Wang, som også er på sponsorjakt.

- Det er absolutt ledig reklameplass på spillertrøyene våre. Den innsatsen vi gjør legges veldig godt merke til og er god Selbu-reklame, sier suksesstrener Wang.

Årets gull og sølv er langtfra de første NM-medaljene som Selbu-veteranene tar hjem, men det er første gang de har to lag i finaler. I 2012 tok de sølv i jenter 35, i 2014 ble det bronse i samme klasse, i 2015 ble det bronse både i 35- og 40-årsklassen, mens det i fjor ble gull i jenter 35 og bronse i jenter 40.