- Det skal kuttes i assistentressursene. Det synes vi er alvorlig fordi skolen sliter med knappe ressurser fra før. Ytterligere kutt betyr også at spesialundervisningen svekkes. Vi oppfordrer foreldre til å sammenligne vedtak for skoleåret 2013 opp mot forslaget for skoleåret 2014.

Hvordan blir timeressursene for neste år? Dersom foreldrene opplever et dårligere tilbud, kan det være på sin plass å klage til fylkesmannen som har overoppsyn med det undervisningstilbudet som Stjørdal kommune tilbyr sine elever. Sitasjonen kan bli ekstra alvorlig for de barna som ennå ikke har vedtak. Utredninger gjenstår.

Møt opp mandag

Handikappede Barns Foreldreforening Stjørdal oppfordrer folk til å møte opp ved Ole Vig statuen mandag ettermiddag. Oppmøte er bak kantina på Ole Vig, og så går vi til Rådhuset. Førstkommende mandag kl 1800!

Foreldreutvalget ønsker å verne om skolen vår. Vi vil absolutt ikke at det skal kuttes i ressurser til skolen. Det er helt uakseptabelt at kvaliteten i skolen svekkes. Det kan vi vise gjennom å gå i tog, sier Sunniva Leirfall i Handikappede Barns Foreldreforening Stjørdal.