Ingenting slår en god, frisk og enkel ferskpresset juice til å kjøle seg ned med i solen en varm sommerdag. Juice kan også fungere som en naturlig og god detox-drikk, perfekt når sommeren er på hell eller når man trenger litt ekstra energi etter en lang dag på stranden.

Braun Multiquick J500 gjør det enkelt å raskt tilberede sine egne favorittjuicer med frukt og grønnsaker. På under et minutt lager Multiquick J500 en hel liter juice, og for den som nøyer seg med et glass tar prosessen bare 15 sekunder. Juicemaskinen har fire delers sikkerhetssystem og antidropp-system.

– Sommeren er den beste tiden for de som liker å være litt kreative og ønsker å lage sin egen juice hjemme. På denne årstiden har vi tilgang til deilige norske jordbær og friske epler fra hagen, sier Peter Wallentin, PR Manager for Braun i Norden. – Med J500 kan det ikke bli enklere. Det går raskt og alle løsbare deles kan vaskes i oppvaskmaskinen. Bland sammen juice med frukt og grønt fra hagen eller la deg inspirere av våre friske oppskrifter på sommerens juicedrikker, fortsetter Wallentin.

Sommerens oppskrifter

6 aprikoser utkjernet

10 korianderblader

1 liten bit fersk ingefær

Saften av 1 appelsin

3 mellomstore gulrøtter

1 liten, halv skrelt papaya

Saften av 2 appelsiner

20 spinatblader

3 kiwi

½ grønn paprika

½ agurk

2 grønne epler

½ agurk

½ sitrongress

Saften av 1 sitron

½ middelstor ananas

Tilsett saften av 2 sitroner

Fersk rosmarin til pynt

20 jordbær

1 middelstor skrelt rødbet

Saften av 1 lime

12 ferske basilikumblader

600 g vannmelon

200 ml kokosmelk

Tips – skal du lage gulrotjuice? Spar fruktkjøttet som blir til overs og lag ”gulrotbiffer” til middag eller bland det inn i kjøttdeigen eller kjøttgryten for en fyldigere smak.