Det var hjemmelaget som kom best i voll på Lundavolls gress på Ørlandet. Andreas Kjøsnes scoret to ganger i løpet av fire minutter midtveis i førsteomgangen. Frams toppscorer John Valstad reduserte og da Ørlands Jim Hage scoret selvmål sto det plutselig 2-2 til pause. Men også i andreomgangen var det bunnlaget fra Fosen som kom best i gang. Det var spilt bare to minutter da Stian Bakken Haugen sendte Ørland i ledelsen igjen. Men John Valstad nok en gang, etter 70 minutter, og et straffemål fra Bjørn Arild Enget i det 82. minutt sørget for tre meget viktige Fram-poeng. Mellom de to målene ble Stian Hopmark Stokke utvist etter å ha fått sitt andre gule kort. Tre minutter før slutt fikk også hjemmelagets Daniel Kjørsvik sitt andre gule for dagen, og dermed marsjordre.

Dette gjør at Fram er oppe på 20 poeng og har seks poeng ned til Nardo 2, Charlottenlund og Vanvik, mens Ørland blir stående med sine 10.

Hele tabellen i 4. divisjon avdeling 1 ser du her!

Stjørdals-Blink møter Namsos borte i samme avdeling søndag.