Stillingen mellom Sandnes Ulf og Stjørdals-Blink er 1-1 etter de første 45 minuttene på ØsterHus Arena.

Blink tok ledelsen i det 39. minutt etter at Sandnes Ulf-keeper Sander Lønning måtte gi retur på et Blink-frispark. Returen satte Aleksander Foosnæs i mål, og 1-0 til Blink.

Men jubelen ble kortvarig for rødtrøyene, for bare minutter senere fikk Sandnes Ulf straffespark.

Etter at hjemmelaget fikk et frispark, traff ballen hånda til en Blink-spiller inne i feltet, og dommeren pekte på straffemerket.

Straffen satte Erlend Hustad i mål, og dermed er stillingen 1-1 til pause etter en tett og jevnspilt første omgang der to lag kjemper om viktige poeng i OBOS-ligaen.

Før kampen

Lørdag gjester Stjørdals-Blink ØsterHus Arena, og møter et Sandnes Ulf-lag som ligger a poeng med Blink på tabellen.

Kampen har avspark klokken 15.00, og er den 20. serierunden i OBOS-ligaen.

Stjørdals-Blink ligger for øyeblikket på kvalifiseringsplass for nedrykk, men med tre poeng har rødtrøyene mulighet til å klatre flere plasser oppover på tabellen, og øke avstanden ned til direkte nedrykk.

Før lørdagens kamp er det fire poeng ned til direkte nedrykk. Poengmessig ligger Sandnes Ulf helt likt med Blink på tabellen, men innehar plassen foran på grunn av bedre målforskjell. Derfor er det duket for et viktig oppgjør i Sandnes.

- Det et to lag som vil gjøre alt de kan for å sikre tre poeng. Vi møter en motstander som både scorer og slipper inn mange mål. Jeg tror det blir en jevn kamp, sier Blink-trener Tom Dent.

- Gode sjanser

Stjørdals-Blink leverte en god bortekamp mot Ranheim sist helg, men tapte kampen på overtid etter et selvmål av Robin Bjørnholm-Jatta.

- Vi har prestert godt i det siste, og nå blir det opp til oss selv å fortsette den trenden. Blir vi enda litt bedre med ball har vi gode sjanser til å reise hjem med tre poeng, sier Dent.

Sandnes Ulf kommer fra et 0-1-tap for Jerv forrige helg, og har variert i prestasjonene i høst.

Da lagene møttes på MUS stadion Sandskogan i sommer, ble det en knepen 2-1 seier til Sandnes Ulf.