Bedriftsidretten drar i gang Ti på Topp i Stjørdal. - Målet er å bidra til økt aktivitet enten det er naturopplevelsen, konkurransen, det sosiale eller noe helt annet som frister deg mest med i kampanjen, sier Kay Morten Myrbekk som er en av ildsjelene.

Bedriftsidrettens Ti på Topp er en nasjonal satsning med tilsvarende tilbud mange kommuner i Trøndelag.

- Alle innbyggere i Stjørdal og omliggende kommuner kan bli med og bedrifter som ønsker å få med ansatte får gunstige avtaler hvis de tar kontakt. Opprett lag sammen med venner, lag i bedriften eller bli med som individuell deltaker, sier leder for den frivillige gruppen som administrerer dette tilbudet i Stjørdal, Kay Morten Myrbekk. Med seg i gruppen har han Elisabeth Størseth, May Hoås og Geir Nilsen Malvik.

Ti på Topp Stjørdal er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre.

- Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i god fysisk form. Aktivitetsperioden varer fra 6. mai til - 14. oktober i år, og du finner alle ti turmålene i Ti på Topp-appen med kart med veibeskrivelse og turbeskrivelse, sier Myrbekk, som forteller at registreringen er åpnet. Dermed kan du laste ned appen allerede og registrere deg.

- Uansett om du har mål om å ta alle ti turmål i løpet av sesongen eller om du skal gå hundre turer, så lover vi deg fine opplevelser og muligheten for å oppdage nye turperler, frister Kay Morten Myrbekk.

Kampanjen administreres av en frivillig gruppe med entusiaster med støtte av Bedriftsidretten sentralt.

- Vi er i ferd med å gå opp og registrere topper spredt rundt i Stjørdal slik at de fleste får en topp i nærheten, sier Myrbekk.

Ti på Topp er en digital konkurranse og du blir med ved å laste ned appen «Ti på Topp» på din mobil. Trykk på påmelding og følg stegene til du er påmeldt. I appen har du veibeskrivelse, turbeskrivelse og kart hvor du kan se hvor du er til enhver tid. Når du er på toppunktet trykker du «sjekk inn», og da er turen registrert.

- Alle som besøker de ti toppene får årets Ti på Topp-kopp til premie. Er du 10 år eller yngre eller 70 år og eldre er premiekravet sju ulike topper. Årets fjellgeit blir den som har gått lengst i antall kilometer, og den som går flest turer i løpet av perioden blir også premiert. Det blir også premie til beste lag, sier Myrbekk, som også drar i gang en fotokonkurranse. Årets turbilde kåres av innsendte bidrag på nettsiden http://stjordal.tipåtopp.no/.

- Vi ønsker oss bilder på Instagram med hastaggen #tipåtoppstjørdal, sier Kay Morten Myrbekk.