Nettredaksjonen

Dette er en helt ny måte å tenke helseutvikling på, og det er forholdsvis nytt i Norge mens i Sverige har det vært i bruk i mange år.

Gjennom Line Staldvik, Rosenterapeut, som hadde prøvd Bemer en stund, fikk Runa på januar anledning til selv å prøve produktet. Det gav hurtig effekt og hun fant ut at dette var noe hun ønsket å dele med andre.

Mange idrettstopper har brukt Bemer og fem ganger mester i VM/Alpint, Marc Giradelli er Bemer sport ambassadør. Spesielt innen idrettsskader har bruk av Bemer vist gode resultater. Men også innen økning av både treningsnivå og prestasjonsevnen.

Bemer har ellers et stort anvendelsesområde og alle kan ha nytte av produktet både når det gjelder søvnproblemer, økt immunforsvar og økt fysisk og mental prestasjon.

Produktet består av forskjellige deler. Det finnes som en tynn madrass, skuldermatte og spot som kan brukes lokalt, og det finnes også som stol.

Tirsdag 25. mars kl 18:00 ønsker hun at mange tar turen til ”FRIstedet”, Bjerkanhjørnet, Innherredsveien 57 B (på baksiden) og hører om et av markedets mest effektive helseredskap.

Lena Svedevall fra Østersund skal holde foredraget. Hun er utdannet sykepleier og har jobbet med Bemer i mange år.

Hva er Bemer Fysikalske Terapi?

BEMER er i dag den fysikalske terapi som det er mest forsket på, mest utprøvd og ved sammenligninger hatt best optimale resultat. Det er vitenskapelig bevist og dokumentert at BEMER har økt effekt på mikrosirkulasjon, styrket immunforsvar og proteinsyntese, samt at det påvirker nervesystemet.

BEMER stimulerer og aksellererer naturlig aktivitet av den såkalte vasomosjon i våre minste blodårer (arteriolene og venulene), før og etter kapillærene, hvilket medfører økt blodgjennomstrømning og tilførsel av oksygen og næring til cellene i kroppens ulike organer og vev, samt økt utførsel av forbrenningens avfallsstoffer. Økt forbrenning i cellene medfører også redusert blodfett, bedre støtte i dannelsen av antioksidanter og for cellenes energiproduksjon (ATP).

Gjennom BEMERs positive innvirkning kan idrettsutøveres oppvarmning effektiviseres, skaderisiko minimaliseres, tid for leging minkes, restitusjonstid kortes ned og treningsøkter forlenges.

I dag har blant annet OL-landslagene i Finland (siden 2012) og Sveits (siden 2004) samarbeidsavtaler med BEMER.