Nominasjonskomiteen har hatt en bred prosess, og innstiller den kandidaten som har de beste forutsetningenefor å være en god ordfører i Malvik. Eva Lundemo har opparbeidet seg en solid politisk erfaring, og nominasjonskomiteen anser henne som en samlende politiker, som representerer et tydelig alternativ til dagens politiske ledelse. Det skriver nominasjonskomiteens leder, Halvard Dahle i en pressemelding.

Eva Lundemo er 47 år, tre barn, samboer og bor i Smiskaret, midt i Malvik. Hun har yrkeserfaring både fra næringsliv og det offentlige, da innenfor ledelse, kommunikasjon, økonomi,

PR og media. Hun har i inneværende periode vært medlem i kommunestyret og formannskapet i Malvik, og har en rekke andre politiske verv. Lundemo har etablert et bredt nettverk både lokalt, regionalt og nasjonalt, i følge pressemeldingen.

Nominasjonskomiteens innstilling er enstemmig. Nominasjonen av partiets ordførerkandidat skjer på nominasjonsmøte den 16. oktober 2018, og resten av listen velges på nominasjonsmøte torsdag 22. november 2018, melder nominasjonsleder Dahle.