3. divisjonslaget Stjørdal HK mot eliteserielaget Byåsen er rått parti på papiret og det kommer det til å være også i Stjørdalshallen tirsdag kveld er Björn Blomquist temmelig sikker på.

- Men vi skal kjempe med nebb og klør og forhåpentligvis by på en del godsaker og vise at vi kan vi også, sier "Blomman".

Stjørdal HK slo ut Levanger i forrige runde med knappest mulig margin, mens Byåsen utklasset Orkanger med 41-12. Trener Blomquist håper Stjørdals-jentene kan "slå" det resultatet.

- Dette er som å gå ut på en løpebane og vite at alle du løper mot er mye kjappere. Vi skal gjøre alt vi kan for å ikke bli altfor mye fraløpt, sier Blomquist.

- Hva blir det viktigste for dere?

- Vi vil jo ikke bli bombardert, så det må vi legge en strategi for. Vi kommer til å kontre med det vi har, men samtidig kan vi ikke ha 5-sekundersangrep. I etablert angrep må vi ta vare på ballen.

- Nervøse jenter?

- Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror jentene gleder seg til å gå ut og fighte, sier Björn Blomquist, som har plukket ut følgende mannskap til kveldens storkamp:

Emilie Lægdheim Moe, Emma Daling, Ingvild Rabben Høiseth, Mia Kristin Horgøien, Karen Victoria Waade, Ida Flakne, Marin Sønstebø, Live Sønstebø, Helle Rømo Granbom, Line Sundsby Hovdal, Maria Rekkebo, Marte Sparby, Vilde Olsen Kulsetås og Siri Berbu. I tillegg er Thea Listou og Vilde Søraunet med på benken, men begge har vært ute med skader og skal ikke spille.

Avkast i Stjørdalshallen er klokka 19.00.