Stjørdals-Blink fortsetter å imponere. Lørdag ettermiddag vant de 3-1 hjemme over et godt Kvik Halden-lag, som lå på tredjeplass før denne serierunden. Det meste av kampen var helt jevnspilt, men et effektivt Blink-lag kontrollerte etterhvert inn nok en trygg og overbevisende hjemmeseier. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Sivert Solli herjet på Blinks høyreside mot Kvik Halden.

Nok en gang var Mats Lillebo mannen som var i enden av de fleste Blink-angrep. Først satte han inn 1-0 på straffespark etter at Sondre Stokke ble felt på vei ut av 16-meteren. Samme Stokke fikk sjansen fra straffemerket like før pause da Sander Erik Kartum ble felt. Stokke forsøkte seg på en frekk variant, men keeper David Abidja Paulmin valgte å bli stående og fikk dermed ballen servert midt i fanget.

2-0 ble det etter en drøy halvtime av andreomgangen. I sin siste hjemmekamp for Stjørdals-Blink stanget Hove inn sitt 5. mål i sin 87. kamp for Blink. Bare seks minutter senere fikk Stjørdals-Blink indirekte frispark etter tilbakespill til keeper. Mats Lillebo var nådeløs og dunket inn 3-0 og sitt 13. seriemål for sesongen. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Mats Lillebo scorer og scorer. Mot Kvik Halden laget han sitt 12. og 13. seriemål så langt i sesongen. Ett mål i gjennomsnitt pr. kamp er best blant alle i landets tre øverste divisjoner.

Kvik Halden reduserte på et flott skudd fra Youssef Chaib da seks minutter gjensto av kampen.

3-1-seieren betyr at Stjørdals-Blink er tilbake på tabelltopp etter sine 13 første kamper. Rett nok kan Fredrikstad ta tilbake tabelltoppen søndag, da de møter sterke Egersunds hjemme.

Tabellen i 2. divisjon avdeling 1 ser du her!

Siste seriekamp før fotballferien har Blink-guttene borte mot Bryne neste søndag.