Stjørdals-Blink - Strømmen 1-1 (0-0)

Det sjansefattige oppgjøret mellom Stjørdals-Blink og Strømmen så lenge ut til å ende med 0-0, men i sluttminuttene ble det dramatisk.

I det 83. minutt kom Mats Lillebo gjennom og fikk tuppet ballen over Strømmen-keeper Simen Lillevik og i mål. 1-0 til Blink.

Blink hadde trepoengeren i lommen, men tre minutter på overtid slo Strømmen tilbake.

Bunnlagene tapte

Sander Birkeland fikk drømmetreff og banket ballen inn i nærmeste kryss bak en sjanseløs David Paulmin, som debuterte i Blink-målet.

Dermed endte det viktige oppgjøret på MUS stadion Sandskogan 1-1 og ett poeng til hvert av lagene.

- Det var en svak fotballkamp, der det var to lag som spilte på resultat og lav risiko. Jeg føler vi hadde kampen da vi scoret, og var 90 sekunder unna seier. Det er selvsagt skuffende å tape to poeng, sier Blink-trener Tom Dent.

Det positive for Stjørdals-Blink er at de andre bunnlagene tapte. Både Bryne( 0-3 mot HamKam) og Grorud( 2-6 mot Aalesund) tapte sine kamper, og tapte terreng opp til Blink.

Blink ligger nå på en 13.plass i OBOS-ligaen. Ned til kvalifiseringsplass for nedrykk er det to poeng, og ned til direkte nedrykk er det fem poeng.

Sjansefattig kamp

Kampen på MUS stadion Sandskogan bar preg av to forsiktige lag som lå kompakte og ikke tok særlig store sjanser.

Det ble knapt skapt en målsjanse på MUS stadion Sandskogan før scoringene kom på slutten.

Lørdag venter lokaloppgjør for Stjørdals-Blink når de tar turen til Ranheimsfjæra og skal møte Ranheim.