Etter noen «prøveskudd» (alle bom) gjennomførte Petter en 5-skudds serie stående mot en av verdens beste skyttere også disse fem skudden utenfor «svarten». Bra samling ned til venstre var eneste trøst for den ellers så seiersvante Petter. Tora prikket alle skuddene på riktig plass i en, som vanlig, rask og effektiv serie. Dermed lå det an til en sekundstrid når Petter måtte ut i 5 strafferunden i bilkjøringa. Tora kjørte behersket igjennom løypa med Petter som passasjer. Når Petter skulle ut på sin runde skjønte han at han måtte trå gassen i bånn for å ha noen sjanse. Det hjalp lite og med 2 sekunders margin vant Tora duellen.

Etter seansen fikk Tora sitte på med Petter og etter flere spinne-runder inn mot de mange oppmøtte journalistene var det en «mål-løs» og tydelig berørt Tora som kom ut av bilen.

God stemning blant de to verdensstjernene og et kobbel av journalister fra både inn og ut-land som overvar seansen. Når to verdensstjerner gir så mye av seg selv blir det  masse god reklame for helgas EM-runde.