Nettredaksjonen

Faste utstillinger

På torggården i Hommelvik sentrum har fotklubben de siste tre lørdagene hatt utstilling hvor sju av klubbens medlemmer er representert.

- Besøket har vært meget bra og responsen har vært god, sier nestleder i klubben Odd Rune Wang og viser rundt i de trivelige og nyoppussete lokalene i sentrum.

På veggene henger det et 50 talls motiver av dyr, natur, hus, folk og mer abstrakte motiver. Alle fint innrammet og presentert på lyse vegger.

- Vi har også en fast utstilling på Malvik-Senteret og vi er ofte månedens utstiller på Rådhuset i Hommelvik, forteller Wang.

Aktiv klubb

Malvik Fotoklubb er en aktiv gjeng som møtes hyppig og har ulike aktiviteter med kamera både ute og inne.

- Vi har forskjellige kurs og foredrag, men vi er også ute i «felten» med kamera for å lære ulike teknikker, forteller en av utstillerne Jan Schippers.

Han synes det er flott at fotografering har blitt mer tilgjengelig med digitaliseringen og en av de største fordelene er at man kan få se resultatet på et øyeblikk. Det var ikke mulig når man drev med film og fremkalling.

- Men man trenger ikke være utstyrt med de mest avanserte kameraene for å bli med i fotoklubben, sier Odd Rune Wang.

- Har man interesse og blikk for motiv og komposisjon, spiller det liten rolle hva slags utstyr men bruker, sier han.

Malvik Fotoklubb har jevnlige møter og temakvelder som du kan lese mer om på klubbens hjemmeside www.malvikfotoklubb.wordpress.com eller på klubbens hjemmeside på Facebook.