Alle som ønsker er velkommen til basaren som nå arrangeres på Skatval skole. Det blir salg av lodd/ saft/ kaffe/ kaker/ og billige vafler til kr 10,- per stk. Andretrinnet vil åpne basaren med sang. Denne holdes i forbindelse med skolens årlige solidaritetsaksjon, hvor elevene støtter barn som har det vanskelig i inn- og utland.

- Vi har en barneby i Marina Gorka, Hviterussland og en del av inntektene går i år, som før til SOS barnebyer. Vi støtter også TV- aksjonen, som i år går til Kirkens Nødhjelps arbeid for å skaffe folk rent vann. Foreldre og foresatte, besteforeldre, tanter, onkler, naboer og ellers alle som har lyst er hjertelig velkommen til basaren, sier arrangørene som nå har lagt ned en del forberedende arbeid til denne veldedighets-basaren. Lærer på 2.trinn, Monica Rømo er sikker på at elevene greier å skape en trivelig ramme rundt denne basardagen som 6.- og 2.-trinnet har sammen.

- Sett av fredag 17.oktober fra klokka 10.00, oppfordrer arrangørene gjør sitt ytterste for å hjelpe de barna som trenger hjelp.