- Huset vårt så ut som ei skikkelig bule, en juke joint. Her ble det sunget, drukket og spilt blues mens fisken og kyllingen freste i pannen, forteller Sharrie som 3 september setter kursen mot Blues In Hell 2011.

Ryktet om den syngende jenta spredde seg, ikke bare rundt Chicago, men videre ut over det vidstrakte amerikanske landskapet. Hun slo seg sammen med The Wise Guys i 1997, og havnet dermed på de mest kjente klubbene i The Windy City som for eksempel Kingston Mines og Buddy Guy’s Legends. Allerede året etter reiste Sharrie Williams & The Wise Guys (som de da het) til Europa og svære festivaler i Tyskland, Holland, Frankrike, Italia, Spania, England, Sverige og Sveits, samt at de også satte kursen for Afrika og deretter Canada.

{youtube}wCfZ_ypzwLQ{/youtube}

Og musikken? Tja, hør på Koko Taylor og Etta James. Hør på Pattie Labelle og Aretha Franklin. Eller på Billie Holiday for den saks skyld. Smelter du disse jentene sammen i en råsterk gumbo som de lager den i Louisiana, - ja da får du Sharrie Williams. Her handler det nemlig om en kraftfull stemme som griper tak i sjelen din og vrenger den rundt, samtidig som utfallet også kan være så sukker søtt og sexy at sjelen faller på plass igjen i ren velvære.

{youtube}WD1261wc-GY{/youtube}

I 2007 signerte Sharrie på Electr-Fi Records, og grunnleggeren for plateselskapet, Andrew Galloway var ekstremt fornøyd da Sharries fyllepenn danset over papirene. – Hun vil lede den nye generasjonen av bluesdamer til nye høyder, sa han. Det skulle si det meste.

Gled dere – dette er rått og blått !!

http://www.sharriewilliams.com/