- Det har gått kjempefint og vi har funnet oss godt til rette. Det har vært et fantastisk år, sier innehaverne Sonja Hagen og Bjørnar Lien.

I april 2021 flyttet duoen fra gågata til nye og større lokaler i bransjesenteret Sjøsiden hus og hjem.

Nå kan de se tilbake på et knallsterkt år, med en prosentmessig økning på nesten 44 prosent og en driftsinntekt på over 5,4 millioner kroner.

- Vi har hatt et rekordår, og har aldri hatt så gode resultater før. Så håper vi det fortsetter, smiler de.

Fantastisk økning

- Det er ikke bare på grunn av flyttingen. Vi har også vært heldig med leveransene våre. Men selv når vi ser bort fra dem, har vi hatt en fantastisk økning. Vi klapper oss selv på skulderen, smiler Lien.

Selv om flyttingen fra sentrum til Sjøsiden ikke skal ha all ære for de gode resultatene, merker de effekten av å komme seg inn i et senter. Det er mange som egentlig kommer for å besøke noen av de andre butikker, som oppdager og velger å besøke Duetten på vei inn.

- Vi har blitt mer synlige her. De gamle kundene har vi beholdt, samtidig har vi fått flere nye. Vi treffer nok et litt annet publikum, og det er flere drop-in kunder. Det er en helt fantastisk beliggenhet rett ved inngangen, og det er vanskelig å ikke se oss, sier Hagen.

For et år siden flyttet innehaverne av Duetten, Bjørnar Lien og Sonja Hagen, inn i nye lokaler på Sjøsiden. Nå kan de fortelle at de har hatt et fantastisk år. Foto: Anette Fossmo

Gode tilbakemeldinger

De forteller at det er fint å få bekreftet at de gjorde et godt valg da de besluttet å flytte, og beskriver en lettere hverdag med større plass å boltre seg på.

- Tilbakemeldingene fra kundene er også at det er en fin butikk, og de sier at det kanskje var noe trangt i de tidligere lokalene. Vi tenkte ikke så mye over det, men vi skjønner at kundene kjente på det, smiler de.

Roser kommunen

Siden de flyttet inn på Sjøsiden har de hatt en økning i stort sett alle varegrupper, men roser også Stjørdal kommune for å ta i bruk lokale aktører.

- Vi vil skryte litt av kommunen, som har vært flinke til å bruke oss og det setter vi pris på. Leveransen til Helsehuset gjorde at vi fikk en god økning og det ble et svært fint Helsehus. Det skal sies at det ble hektisk en periode, med åpning av helsehus 1. februar og flytting til nye lokaler, sier Hagen.

Om rundt to måneder er det ett år siden de flyttet til Sjøsiden, og da håper de på å få til en liten markering.