- Det blir ikke store endringer. Suksessen gjør at vi stort sett følger samme lest, sier Anne Merethe Fossum Hernes. Håndball-lederen i Stjørdals-Blink leder troppene i julemessekomiteen hvor Stjørdals-Blink og Stjørdal Håndballklubb samarbeider.

- Kresne

Et sted mellom 45 og 50 utstillere vil være på plass når dørene åpnes lørdag 24. november klokka 11. Det er omtrent like mange som tidligere, men spennet er kanskje enda større enn noen gang.

- Husflid og lokalmat, håndarbeid, strikking og søm tomtebrygg og eggsalg, sier Fossum Hernes, som fortsatt ikke har låst dørene dersom det dukker opp flere utstillere som vil inn i fjellhallen.

- Det er muligheter, men vi er samtidig temmelig kresne. Vi er opptatt av kvaliteten på utstillerne, ettersom det er ryktet vårt vi lever videre av, sier Anne Merethe Fossum Hernes.

Positiv dugnad

Sammen med representanter fra Stjørdals-Blink Håndball og Stjørdal Håndballklubb planlegger hun en av årets største dugnader. Det er mye som skal rigges, det skal bakes, kokes og serveres og ikke minst skal det være aktiviteter.

- Det blir som vanlig juleverksted for barna og ansiktsmaling, sier Fossum Hernes, som skryter av dugnadsviljen.

- Det er mange involverte, men det er veldig god stemning. En veldig positiv dugnad, slår håndballildsjelen fast.

- Julegaver til alle

I tillegg til gode kjøpsmuligheter, kaffe og kaker, satser arrangørene også på å skape litt ekstra musikalsk julestemning.

- Vi er i dialog med musikklinjen ved Ole Vig videregående skole, så vi håper på «julete» innslag derfra, sier julemessedronningen, som har en innstendig oppfordring til både stjørdalinger og andre.

- Nesten alle vi kjøper julegaver til har jo stort sett mer enn nok av det de trenger. Da er det lurt å ta en tur til fjellhallen og finne noe spesielt. Her er det både håndarbeid av høy kvalitet, veldig god mat og mye annet spennende, sier Anne Merethe Fossum Hernes.

Julemessen arrangeres altså 24. og 25. november og har åpent fra 11 til 17 begge dager.