Nettredaksjonen

Helga 25. og 26. november inviterer Tydal Husflidslag og Tydal Snøscooterklubb til førjulshelg i Tydalshallen. Messa er åpen mellom kl 11.00 og 16.00 begge dagene og det er gratis inngang.

I år stiller 30 utstillere med en mengde forskjellige varer og mange fine julegaver, du kan kjøpe, enten det er til deg selv eller andre. Det vil være fritidsbekledning, sportsutstyr, strikk, sportsutstyr, og mye god lokalprodusert mat. I hallen vil 2018 modellene av snøscootermerkene som selges i Norge bli vist frem.

Det vil altså ikke være noen grunn til å sitte hjemme denne helga. Her vil du enkelt kjøpe inn julegaver til store og små, enten det er husflidsvarer, klær eller en snøscooter. Kan være godt å være ferdig med julegavene i god tid. Og blir du kaffetørst serveres det vafler, kaffe og spekemat. Alt dette under samme tak.

Langrenn og svømming

Samtidig kan du få med deg Verdenscupåpningen i langrenn på storskjerm, i et miljø som er kjent for å være glade i langrenn.

Etter alt dette kan det være godt med en dukkert og sømmehallen vil være åpen begge dagene.

Foredrag av Jens Kvernmo

Arrangøren har sammen med Tydal kommune invitert friluftsmannen Jens Kvernmo fra programmet ”Vinterdrømmen” på NRK til Tydalshallen.

Søndag kl 14.00 vil han vise video og bilder fra sin overvintring i den storslåtte naturen i Sylan.