De er arbeidskompanjonger med hver sin servicebil. Ut på veien til oppdrag drar Vegard Rolfseng og Asle Vuttudal fra sin base på By gård. Her har de godt med albuerom for lager og kontorer i den daglige driften med rørleggerfirmaet.

- Vi startet opp rette etter påske med eget firma. Vi er to rørleggere som satser på oppdrag fra hele denne regionen innen nybygg, renovering og alt innen våtrom og utvalgte varmepumper. Alle­rede har vi et tett samarbeid med Kristoffersen Entreprenør, og vi vil trolig inngå samarbeid med flere etter hvert, sier Asle og Vegard. Begge startet sin læretid hos Rørteknikk i Stjørdal og har bare positive erfaringer med seg derfra. Begge har også gått sin skolering innen faget på Verdal og innehar Mesterbrev i faget.

- Rørleggertjenester er etablert primært for privatmarkedet, og vi har på varesiden avtale med Brødrene Dahl på Evja. Enebolig, service, nybygg, forsikringsskader og renovering er områder vi tar oppdrag på, sier de to som også innehar kompetanse på flere typer varmepumper. Fortrinnsvis gjelder dette vannrelaterte pumper og ikke luft til luft. Thermia-pumper er et av merkene. Asle og Vegard tar imot oppdrag på: 93 48 48 51 ­eller 97 88 59 23.