Meldingen kom inn til politiet klokken 01.15. Operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt Anlaug Oseid opplyste at det var begått innbrudd, og at det skulle være snakk om et grovt tyveri.

Grovt tyveri

Ifølge Oseid skal gjerningspersonene ha forsøkt å ta med seg en tv. Politiet dro til stedet for å sikre spor, og det ble videre opprettet sak for grovt tyveri.

Det er andre gang på en måned at det er innbrudd i Stjørdalshallen. I januar ble det stjålet blant annet konferanseutstyr og en 85 tommer skjerm.

Etterforskningsleder ved Værnes politistasjonsdistrikt, Annar Sparby, opplyser til Stjørdals-Nytt mandag formiddag at politiet har vært på stedet og gjort tekniske undersøkelser.

– Vi har for øyeblikket ikke mer informasjon utover dette, vi håper på flere svar når dette er gjennomgått, sier han.

Klarte ikke gjennomføre 

Innbruddstyvene skal ha tatt seg inn, men ikke klart å få med seg utstyret ut. Sak blir likevel opprettet som forsøk på grovt tyveri.

– Det som ble forsøkt stjålet sto igjen i heisen, ble aldri båret ut. Det er også mulig den ble forsøkt flyttet for å komme lengre inn, noe de ikke klarte, forklarer Sparby.

Til spørsmål om det er nærliggende å tenke at det kan være samme gjerningspersoner som i januar svarer Sparby at det blir antakelser. Innbruddet i seg selv viser derimot at det bør bedre sikkerhetsrutiner på plass.

– Det er grunn til å tro at det vil bli installert kameraovervåkning på området, sier han videre.