– Vegstengingen vil bli i krysset ved Anna Mogårds gate og Stokkanvegen, der påkoblingen av ledningene skjer, opplyser Morten Island ved Stjørdal kommune.

Stengt i tre virkedager

Etter planen skal veien holdes stengt fra klokken 07.00 onsdag til omtrent 15.30 fredag 18. mars.

Island presiserer likevel at man må ta høyde for at veien kan bli stengt noe lengre ved eventuelle uforutsette hendelser.

– Det kan være forhold i bakken som gjør at arbeidet tar noe ekstra tid. Men utførende entreprenør Arne Hernes AS mener at dette i utgangspunktet skal gå greit på tre virkedager, sier Island.

Ikke lengre enn nødvendig

Island forteller at det ikke er ønskelig for kommunen å holde vegen stengt lengre enn det som er absolutt nødvending. Dette fordi det er en vei med mye trafikk, samtidig som Ole Vigs gate fortsatt er stengt for gjennomkjøring.

– Bilister kan svinge inn Stokkanvegen når de kommer ned Ole Vigs gate, og kjøre bort for å komme seg inn på parkeringsplassen ved Torgkvartalet. Myke trafikanter skal kunne passere arbeidsstedet ved Rema 1000 bygget, sier han.

Det er i dette krysset ved Anna Mogårds gate og Stokkanvegen at det vil bli stengt for trafikk i noen dager i uke 11. Foto: Illustrasjon Stjørdal kommune