Nettredaksjonen

Jente med stå på vilje

Marthe Kristoffersen har vist en stigende form. Hun fikk ikke delta på Tour de Ski men har deri mot deltatt i Skandinavisk cup. Der har hun hatt fremgang og på mandag ble hun kun slått av svenskenes beste kvinneløper Kalla.

 Marthe sier at hun føler seg pigg og er nå klar for NM på ski. Hun skal delta i alle øvelser og hun har et håp om å hevde seg i toppen. Hun gleder seg til å gå NM distansene.

Råskapen skal frem

Niklas Dyrhaug har også fått ting til å stemme i løpet av Tour de Ski. Han følte selv at han hadde flere gode løp, men at han ikke fikk frem det på resultatlisten.

Siste etappen opp Monsterbakken hadde tydalingen 17. beste tid. Å løpe opp til toppen av Storsylen flere ganger for sommeren, er nok ikke så dumt.

Niklas sier at han skal delta på 15 km klassisk og 3o km, duatlon under NM. Der har han håp om pallplass, og da spesielt på 30 km. Han har alltid likt duatlon, mens han i år ikke har fått det helt til i klassisk og derfor er usikker på 15 km. Selv mener han at dagene frem til NM vil han jobbe med teknikken og dermed håper han at den er på plass innen han står på startstreken.

 Ryggproblemene som han hadde i fjor er borte. Med trening og øvelser har han greit å komme tilbake. Nå skal han finne tilbake ”Råskapen”.

Olympiske leker.

Når det gjelder Olympiske leker som er vinterens mål for alle på landslaget, så er både Marthe og Niklas bestem på at først skal NM gjennomføres og så er det uttak til OL. I Norge er det veldig mange gode løpere og alle får ikke plass på laget.

Et foreløpig uttak vil foreligge 18. januar og det komplette vil bli offentliggjort 21. januar.