Nettredaksjonen

Hele dansehelga arrangeres i Prestmoen Kulturpark, som drives av Stjørdal Arrangement AS. Arrangementet er et av de første under ByFest, og det er lagt opp til et spennende program for både store og små.

Konserter og dans

Dørene i kulturparken åpner kl. 19:30 om kvelden fredag 11. august, og fra kl. 20 er det klart for non-stop-dans. På scenen står Full Rulle, Elvetuns Orkester, Jhohans og Sigmund Sæther, som alle vil spille opp til danserytmer for publikum.

Full Rulle og Jhohans skal også spille under lørdagsdans 12. august, og med seg får de et av Norges aller mest populære danseband. Ingemars, som i fjor feiret 30-årsjubileum og i 2008 vant Spellemannsprisen i klassen danseorkester med albumet ”I Finnskogens rike”, er klar for å gi publikum en minnerik dansekveld.

I likhet med fredagens program, åpner dørene til lørdagsdansen for publikum også kl. 19:30. Begge kveldene vil ha skjenkerett og 18-årsgrense.

Familieprogram med konserter og revy

Det legges også opp til et familieprogram under dansehelga på Prestmoen. Lørdag kl. 15 vil det være konserter og underholdning, med blant andre allroundsanger Morten Teigen fra Hommelvik, Wanja Løvø og Siri Bones. Jhohans, Full Rulle og Sigmund Sæther vil også spille.

Publikum vil i tillegg få servert revynummer fra Lånkerevyen, Skatvalsrevyen og Sagatunrevyen. Konferansier for lørdagens dagsprogram er nordmøringen Odd Arne Halaas, kjent som både trekkspiller, sanger, skuespiller, foredragsholder og humorist.

Billettsalg og informasjon

Salg av billetter til dansehelga skjer på Kimen kulturhus og på Kimens hjemmeside, der det vil være nettrabatt. Total billettpris for begge dager er kr. 600,-. For lørdagens program på dagtid er prisen kr. 200,-, mens barn under 18 år kun betaler kr. 50,-. Med ledsagerbevis får man gratis adgang.

Det vil også være mulig å kjøpe billetter ved inngangen fredag og lørdag kveld, til henholdsvis kr. 300,- og 400,-. Hvis man er en gruppe, eller har behov for campingplass under dansehelga, bes man om å ta kontakt med arrangørene på dansehelga@halsenreklame.no.