- Det er særlig den voksne garde som mimrer om gamle dager Storvika med dans, servering og levende musikk. Storvika har en rik historie som går tilbake til 1930-tallet med djerve tanker om arrangement, sier Ole Myrbekk som er glad for å annonsere:

- Jeg tok kontakt med tidligere kultursjef Jon-Anders Myrvang og lanserte idéen om en mimrestund i Storvika på dagtid. Da er vi avhengige av godt vær. Derfor får dette arrangementet et sterkt islag av spontanitet avhengig av værvarselet.

Torsdag 27. juli

- Men jeg kan meg en gang si at torsdag 27. juli er en meget aktuell dato. Med et rimelig gunstig værvarsel (vi trenger i det minste oppholdsvær) kjører vi den dagen. Vi bruker alle tilgjengelige kanaler for å få budskapet ut til publikum.

- Været kan eventuelt skyve arrangement fram én dag til onsdag 26. juli dersom værvarselet tilsier det. Men vi vil ikke bruke fredag 28. juli. Vi satser på torsdag som første prioritet eller eventuelt onsdag.

- Og nå er vi spent på programmet?

- Vi er opptatt av tidsriktige aktører. Mange av stjerne fra Storvikas tidligere dager er ikke leger i sving. Men det gjelder på ingen måte Asmund Bjørken som ble svært henrykt da han fikk denne henvendelsen fra Jon-Anders Myrvang som blir konferansier denne dagen. I tillegg har han med seg Autumn Leaves. Vi gleder oss til å høre noen av Asmund sine minner fra Storvika.

Dagtid

- Du snakker om dagtid?

- Våre erfaringer er helt entydige: Dagtid passer best for det voksne publikum som søker opplevelser. Derfor holder vi oss til dagen med start kl. 12.00 og et program som strekker seg over et par timer. Men med Jon-Anders vet du aldri hva han kan trekke ut av ermet.

Ellers har jeg i løpet av sommeren hatt gleden av å treffe folk som sitter på sterke minner fra Storvika. Og dette er minner som de gjerne deler med andre. Derfor vil jeg også oppfordre flere «mimrere» til å melde seg. Det er bare å ringe meg på tlf. 90098914, sier Ole Myrbekk, og legger til at man også kan ringe Jon-Anders Myrvang på 46445220.

Åpen kiosk – fri parkering

- Ellers er kiosken naturligvis åpen med sine tilbud av kaffe, vafler, is, brus, hamburgere og pizza m.m., sier Ole Myrbekk som også er glad for å kunne annonsere at Storvika nå har fri parkering. Det betyr at alle nå kan avlegge Storvika et besøk uten å tenke på parkeringsavgift.

- Vi gleder oss for øvrig til å børste støv av den rike minnebunken fra Storvika, sier Ole Myrbekk som håper på god oppslutning om dette plutselige arrangementet torsdag 27. juli med start kl. 12.00.