Med seg på laget har de fått med seg motebutikken Femme i Stjørdal, Selbusporten og Selbu husflidssentral, som skal holde motevisning for publikum med vårens trender, samt vise frem Selbuvotter- og strømper.

- Det er tenkt som en liten hyggelig happening i det som har vært en litt tung og trasig tid. Selve arrangementet holdes på Selbusjøen Hotell og Gjestegård, og det vil bli anledning til å kjøpe seg småretter, et glass vin, kaffe og ikke minst hotellets eplekake. I tillegg vil det bli loddsalg, frister Lisbeth Norby i Selbu bygdekvinnelag.

Det er torsdag den 24. mars klokken 19.00 det hele skjer, og er tenkt som et sosialt møtepunkt nå som samfunnet endelig begynner å åpne opp igjen.

- Vi arrangerte for flere år siden, og det ble populært den gangen. Nå gjentar vi suksessen, smiler Norby.

Bidra til god stemning

- Vi skal vise litt vårmote, og det blir en hyggelig kveld – det pleier å være svært god stemning på slike kvelder. Også er det jo nesten det første som skjer etter nedstigning, så det er viktig at damene får ut og luftet seg litt, smiler innehaver av Femme, Anne Grethe Eidevig.

Hun sier at de er glade for å få til noe positivt i det hele, og at håper at kvelden vil bidra til litt god stemning.

- Også er det jo på et svært ærverdig hotell, så rammen blir bra. Det er jo tross alt vår, og vi trenger å bli lettere til sinns nå før påske, sier hun.

Lekre vårplagg

Eidevig lover et fargerikt og lekkert moteshow, og forteller at butikken bugner over av vårvarer med spreke farger.

- Vi har aldri hatt et så stort spekter av farger noen gang tidligere, og det er mye pent denne våren. Det er virkelig duket for at mange kan finne seg noen lekre vårplagg. I år er det jo mye som endelig skal skje, så fremover skal vi virkelig selge kjoler. Vi er ferdige med hjemmekontor, og kan endelig pynte og vise oss frem igjen, smiler hun.